Домашна автоматизация

Оптимизирайте разходите във вашето семейно жилище, направете дома си по-удобен за живеене, автоматизирайте ежедневните грижи за отопление, осветление, щори, направете дома си по защитен и сигурен.

AMD Automation е сертифициран партньор на KNX организацията, благодарение на което ние можем да ви предложим множество възможности за дизайн и уникална гама от продукти. Това ви позволява да създадете свой собствен уникален умен дом, който отговаря перфектно на вашите нужди.

Дом, който следва ритъма ви
Намалете консумацията на енергия чрез автоматично изключване на осветлението, което сте забравили по време на натоварена сутрин. Настройте отоплението си от разстояние за топло посрещане. Затворете щорите през нощта, когато сте далеч.

Събудете се сутрин с бавно отваряне на щорите, създайте уютна светла атмосфера вечер или създайте рутина, за да създадете впечатление, че сте у дома, когато не сте. С KNX изборът е изцяло ваш! Нашата технология може да се използва за различни приложения и с широка гама продукти.

KNX означава комфорт, безопасност и лекота
С нашия лесен за използване интерфейс вие контролирате собствения си умен дом. Ние предлагаме най-висок комфорт и сигурна инсталация. Смарт никога не е било толкова лесно!

Управление на дома ви от вашия смартфон или таблет. Настройте термостата, настройте осветлението си, влезте в алармената система… само с едно кликване!

KNX е световен стандарт със силна международна общност от повече от 28 години. Ние предлагаме надеждна и стабилна технология, която е готова за бъдещето. KNX е международно решение за висококачествени интелигентни домове.

Copyright © 2021
Created by 
SeoWebDesign